Lähestyvä konsertti jännittää!

Olemme suunnitelleet tukikonserttia alkukeväästä lähtien. Heti alusta asti oli varmaa, että haluamme tehdä konsertista näyttävän, mutta emme arvanneetkaan, kuinka iso juttu tästä tulisikaan. Paineet ovat kovat, kun lavalle pärähtää esiintymään joukko Suomen eturivin artisteja ja keikkapaikkana sattuu vielä olemaan legendaarinen Tavastia. Aika on kulunut nopeasti ja tekemistä on vielä paljon edessä, mutta kaikesta tullaan selviämään yhdessä! Lisäksi meillä on ollut mahtava tiimi apunamme.

Erityisen konsertista tekee tietenkin aihe, jonka takia se järjestetään. Olemme olleet iloisia etenkin siitä, kuinka suurella sydämellä musiikkirintamalla on lähdetty tukemaan asiaa. Ja onhan tämän konsertin järjestäminen ollut aivan ainutlaatuinen kokemus. Olemme päässeet työskentelemään alan konkareiden sekä suomalaisten huippumuusikoiden kanssa. Ei tällaisia tilaisuuksia tipahda syliin ihan joka päivä.

Olimme sanoinkuvaamattoman onnellisia, kun saimme tietää, että liput varattiin loppuun kymmenessä minuutissa. Myös konsertti saattaa mennä ohi yhdessä hujauksessa, mutta yksi asia on varma: ilta tulee olemaan ikimuistoinen! Jos joku sattui vielä jäämään ilman lippua Tavastialle, niin voimme vinkata, että me emme aio jättää tätä viimeiseksi keikaksi!

Tahdon voimalla!

Julia Stenroos & Aino-Maria Paasivirta
Tukikonserttivastaavat
Tahdon2013