Yhteinen päämäärä yhdistää meitä ympäri Suomen

Kaikki liiketoiminnan perusopuksia selanneet tietävät, että organisaation toiminnan perustana täytyy olla selvä missio, syy organisaation olemassaoloon. Visio ja arvot puolestaan ohjaavat organisaatiota toimimaan missionsa mukaisesti.

Vaikka Tahdon2013 onkin kansalaisaloite, ovat kampanjan valmistelu ja toteutus vaatineet paljon järjestelmällistä työntekoa. Kuukausien mittaan organisaatiomme on laajentunut valtavasti, ja aktiivista toimintaa löytyy jo useilta paikkakunnilta ympäri Suomen. Meitä kaikkia yhdistää yhteinen päämäärä, missio – tasa-arvoisen avioliittolain voimaansaattaminen.

Koskaan aikaisemmin mission, arvojen ja vision ymmärtäminen ei ole ollut minulle näin itsestään selvää. Monissa yrityksissä näitä pohditaan ja hiotaan – olemassaolon syy ja tulevaisuuden tahtotila näyttäytyvät kaikkea muuta kuin vesiselvinä. Tahdon2013-kampanjassa tähän ongelmaan ei ole törmätty, vaan kristallinkirkas päämäärämme kannustaa meitä jatkamaan joka ikinen päivä. Olemme olemassa sitä varten, että tasa-arvoinen avioliittolaki toteutuu maassamme. Tulevaisuudessa haluamme elää Suomessa, jossa sukupuoli tai seksuaalinen suuntautuminen eivät määritä oikeuksiamme.

Olemme saaneet huomata, että kanssamme samoihin asioihin uskoo suunnattoman suuri joukko ihmisiä. Facebookissa sivumme sai ennätysnopeasti kymmeniätuhansia tykkäyksiä, 30 000 tykkääjän raja meni rikki päivässä ja 50 000 tuli täyteen alle viikossa. Lisäksi apuaan ovat tarjonneet niin yksityishenkilöt, yhteisöt kuin yrityksetkin ja asian puolesta puhuvat aktiivisesti niin kansalaiset kuin kansanedustajatkin.

Jokaisella allekirjoittaneella on suuri merkitys. Tehdään tästä yhdessä sellainen kansalaisaloite, jota muistelemme vielä vuosikymmenienkin päästä!

Tahdon voimalla!

Leena Leino
Markkinointipäällikkö
Tahdon2013