Janne Tiilikainen on toukokuun ensimmäinen Tahdon-lähettiläs

Viime vuoden Mr. Gay Finland -kilpailun voittaja Janne Tiilikainen on toukokuun ensimmäinen Tahdon-lähettiläs. Hän antaa tukensa kampanjalle juuri tämän vuoden kilpailun kynnyksellä: kilpailijahaku päättyi tänään ja finaalishow järjestetään Helsinki Pride -viikolla dtm:ssä.

Tahdon2013-kampanja tekee yhteistyötä myös Mr. Gay Finland -kilpailun kanssa, jonka voittaja edustaa Suomea kansainvälisissä Mr. Gay Europe ja Mr. Gay World -kilpailuissa. Tiilikainen itse sijoittui viiden parhaan kilpailijan joukkoon viime vuoden Euroopan kilpailuissa Roomassa.

Tahdon-lähettiläät ovat julkisuudesta tuttuja suomalaisia, jotka haluavat antaa tukensa kampanjalle. Julkistamme uusia Tahdon-lähettiläitä joka kuukausi.

 

Janne Tiilikainen

Mr. Gay Finland 2012, Janne Tiilikainen:

Tahdon. Vielä jonain päivänä tulevaisuudessa myös minä haluan päästä sanomaan tuon sanan rakastamalleni miehelle sitoutuen häneen ja avioliittoomme. Miksi se olisi keneltäkään toiselta pois? Tasa-arvoinen avioliittolaki tulee väistämättä ennemmin tai myöhemmin – eikä sen etenemistä pysäytä enää mikään!”